Service navigation


Primær navigation


Outsourcing Når NetDesign hjælper dig med at fokusere

NetDesign kan tilbyde din virsomhed en outsourcing-aftale. Ved outsourcing står NetDesign for it-drift, ændringer og rapportering i henhold til den aftalte service.

Outsource - og fokuser på din kerneforretning

NetDesign tegner aftaler, hvor din virksomhed outsourcer it-driften til NetDesign. I bund og grund handler det om, at du kan koncentrere dig om din forretnings kerneydelser, mens NetDesign tager sig af it-driften.

På den måde kan din virksomhed spare penge ved, at optimere forretningsprocesserne samtidig med I ikke længere er sårbare over for sygdom, uddannelsesforløb hos medarbejdere og lignende.

Vi har stor erfaring med succes med overtagelse af virksomhedsoverdragede medarbejdere.

Outsourcing med forudsigelige omkostninger

Din virksomhed i samarbejde med NetDesign kan udvikle en skræddersyet aftale på baggrund af en række tilgængelige standardydelser. I får derved en fleksibel aftale, hvor I kun betaler for den ydelse I anvender. Det betyder samtidig, at jeres totale driftsomkostninger bliver mere forudsigelige.

Per-port-baserede løsninger

Vi kan ligeledes lave en per-port-baseret løsning, som er fuld fleksibel løsning for kunden. Prisen er funderet i antallet af porte og bliver skaleret efter hvor få eller hvor mange porte du har. Derudover kan du kan du vælge om udstyret skal stå hos dig eller os.

Outsourcing aftalen indeholder rådgivning, således at I er sikre på, at Jeres it platform til enhver tid understøtter Jeres forretning mest effektivt.

ITIL og Service Management

Service Management er en naturlig ydelse i en outsourcing aftale, men den tilbydes også som en ydelse i forbindelse med en Serviceaftale. Service Management ydelser er forankret hos vores Service Managers, som alle er minimum ITIL-Foundation certificeret. NetDesigns service og outsorcingsprocesser er opbygget og implementeret i henhold til ITIL v3.

Hvis I har tilknyttet en Service Manager, vil denne varetage overordnede ansvar for jeres Service- eller Outsourcingaftale og sikrer, at I får den ydelse I har indgået med NetDesign.

Aarhus Kommune

“Fordelen ved at lægge netværksdriften ud til NetDesign er , at vi dermed har en defineret kontrakt på, at de lever op til det
aftalte serviceniveau. Det betyder, at vi kan koncentrere os om vores kerneforretning og ikke behøver at spekulere på, om driften kører, som den skal.”


FLEMMING NIELSEN
AFDELINGSCHEF

Netdesign kontakt info

Hovedkontor: 
Teglholmsgade 1-3
DK-0900 København C 
F: + 45 4435 8001

Regionskontor:

Sletvej 30
DK-8310 Tranbjerg J
F: + 45 4435 8002

CVR NR: 14773908

Hovednummer
T: + 45 4435 8000
E: kundecenteret@netdesign.dk

ServiceDesk
T: + 45 4435 8008
W: https://websupport.netdesign.dk/

Presse
T: + 45 7020 3510
E: presse@netdesign.dk